over ons

over ons

Marine & Building Partner is onderdeel van de groep van maritieme bedrijven die in ontwikkeling en productie een gevestigde naam hebben als Gebo Marineglazing, Drinkwaard Motoren, Craftsman Motoren en Marine Producten. Building (bouw) komt voort uit de nationale en internationale ervaring in de materie van ramen en deuren, gevelconstructies, bouwnormen en eisen, veiligheidsvoorschriften, productie en montage.

Er wordt met europese kwaliteitsmaterialen gewerkt die grotendeels uit Duitsland komen. Duitsland is de bakermat van kwaliteit!

Vanaf het ontwerp van een vaartuig, waar het onderdeel glazing aan de orde is, zal meedenken en advies in besparing en luxe een juiste invulling krijgen. We hebben het inzicht om op alle vlakken van detail al in een ontwerpstadium u te adviseren. Dat bespaart soms tijd en kosten in productie.

Ook de renovatie kan zo verlopen en dan is het juiste advies van de aanpassingen het 1e belang! Het product sluit dan perfect aan op de aanpassing!

In de bouw gaat het ook zo, en bij een huis- of gebouwrenovatie is kennis van vakbekwame sloop en herstel een voorbode op de montage. Er is veel aanbod van materiaal waarbij als basis de norm en het budget centraal staan in het advies. Daar heeft u M&B Partner voor!

We kunnen letterlijk alles op dit vlak! Ook kunnen wij u op elk prijsniveau van de concollega een net zo goed danwel beter aanbod doen.

Dit ervaart u als u met ons in contact bent. U bent klant, en wij luisteren naar uw wens en vullen dat naar de mogelijkheden voor u in!