Building

M&B Partner B.V. heeft u veel te bieden wanneer het gaat om renovatie of nieuwbouw waar ramen, deuren en puien voor toegepast gaan worden. De eigenaar van de woning, de aannemer en de investeerder zijn de klanten van M&B Partner.

  • In kunststof wordt in de klassieke lijn van 70mm gewerkt en voor de standaard met de alom bekende 112-115 blokraamprofielen. De merklijn is K-Vision en Rehau.
  • In aluminium geïsoleerd (naar wens in speciale samenstelling) en gemaakt van de merken Wicona-Aliplast en Alumil.
  • Zelfs kunnen wij hardhouten ramen leveren die in opdracht van M&B in het buitenland gemaakt worden en bijzonder kwalitatief zijn in uitvoering, voor een werkelijk betaalbare prijs.

Werkelijk voor elk budget kan M&B de klant van dienst zijn, zover kan het gaan!

De normen van NEN met betrekking tot constructie, afdichting, glasveiligheid, winddrukweerstand en eventuele brandveiligheid zijn voor ons een uitgangspunt in het advies. Bepaalde basispakketten die in het kader van politiekeurmerk in SKG** moeten worden toegepast zijn zonder vraag een standaard bij kunststof ramen. U geeft aan of u het wel of niet wilt. De keuzes zijn zeer vergaand tot verdekt liggend beslag, geïsoleerde dorpels (isostone), zogenaamde city-profielen (ouderwets verticaal schuifraam model), hefschuifpuien en balkondeuren.

Een aansluitend stuk specialisme is de gordijngevel (vliesgevel), die in standaard regelwerk als structureel kan worden geleverd. Geheel vanaf het bouwplan, met de schetsplaten tot de zetwerkomranding, wordt de gevel afgewerkt en opgeleverd.

Ook de serre of veranda is een product dat M&B van het begin met de ontwerper/architect of eigenaar van de woning bespreekt. M&B kan naar wens ook het tekenwerk verzorgen, wat tot eventuele indiening van het bouwvergunningsplan een geschikt onderdeel is voor deze invulling.

Zonweringen en raamdecoraties verzorgt M&B Partner in combinatie met levering van ramen en deuren voor uw renovatie. Bijvoorbeeld door altijd de betere prijzen te bieden binnen de gekozen kwaliteiten.

Voor bedrijfspanden beschikt M&B ook over een ruime ervaring in bedrijfsdeuren, zoals rol- en overheaddeuren. Dit wordt in samenwerking met fabrikanten van producten aangeboden.

← Vorige